På Rainforest Camp vågner du om morgenen til lyden af gibbonabernes morgenkald, der strømmer ind igennem luksusteltets kanvas. Teltet er placeret på sin egen ponton, som har en størrelse, så der foran teltet er en veranda, hvor du kan slappe af i de håndlavede stole eller hoppe direkte i det afkølende vand. Teltet har derudover rigtigt badeværelse, wc, trægulve og dobbeltseng. På mange måder minder det om et rigtigt hotelværelse, når man ser bort fra lyden af dyr og det klukkende vand i Cheow Larn-søen.

 • Eventyr og badeferie
  Nyd den smukke solnedgang i stilheden ved Cheow Larn søen
 • Cheow Larn søen i Khao Sok nationalpark
 • Cheow Larn søen
 • Du vågner op til dyrenes mange lyde
 • Rainforest Camp i Khao Sok
 • Tropisk regnskov
 • Rainforest Camp
  Rainforest Camp. Siden billedet blev taget er Rainforest Camp blevet udvidet med flere telte
 • Et luksussafaritelt på Rainforest Camp i Khao Sok med veranda og direkte adgang til søens klare og indbydende vand

The Rainforest Camp ligger på Cheow Larn Søen i Khao Sok National og består af 10 safari luksustelte med eget badeværelse. Campen består teltene der er placeret på hver sin beboelsesponton samt en større ponton, hvor maden tilberedes og hvor alle beboere spiser.
Maden og samværet er også en stor del af det at bo på The Rainforest Camp. Maden er inkluderet, og det er hyggeligt at spise sammen med nogle af de andre beboere, mens du taler om dagens oplevelser og den smukke natur, du er omgivet af.
Naturen er nemlig unik. Området er en del af, hvad der en gang var verdens største koralrev. Det var fem gange større end det største nulevende koralrev – Great Barrier Reef i Australien – og strakte sig fra den sydlige del af Kina via Vietnam, Thailand til Borneo. For 30 mio. år siden stødte det indiske subkontinent ind i den asiatiske kontinentalplade. I forbindelse med de to tektoniske pladers sammenstød, kom Himalaya bjergene til verden og det, der var koralrev blev trukket op af havet og i dag kan du bl.a. her i Khao Sok Nationalpark nyde de monomentale og smukke kalkstens bjerge.

På de mange øer, der ligger i Cheow Larn søen, er der et rigt og unikt dyreliv. I træerne kan du se flere typer af aber svinge sig fra gren til gren, og i luften svæver ørne majestætisk. Til dit telt hører også en dobbeltkajak, så du kan tage med på en guidet kajaktur i dobbeltkajakken. Guiden fortæller om dyrelivet og naturen og udpeger gibbonaber og de specielle næsehornsfugle med sit trænede øje. I området lever også den sjældne asiatiske okse, vilde elefanter og endda også tigere og leoparder.
Mange danskere rejser til Thailand hvert år, men meget få vælger at besøge Rainforest Camp. For de, der vælger at besøge stedet, er det ofte deres største oplevelse på rejsen.

“For mig er det svært at sætte ord på Rainforest Camp. Alene sejlturen dertil er en stor oplevelse, for
kæmpe kalkstensklipper rejser sig imponerende op fra søen og skaber den ene utrolige udsigt efter den anden.
På Rainforest Camp har du dit eget flydende luksustelt med veranda. Jeg brugte verandaen som afsæt til et spring ud i Cheow Larn-søens klare og overraskende varme vand”

Martin besøgte Rainforest Camp i 2016

I menuen kan du se, hvilke rejser der inkluderer ophold på Rainforest Camp, men ønsker du at se hvilke ture, der kan vælges imellem, så kan du klikke på linket herunder. Der finder du detaljerede beskrivelser af fire forskellige og unikke ture. Nogle er gode til børnefamilier, nogle er gode, hvis du har kort tid, og så er der dem til dig, der vil have det hele med.

Læs mere om ture til Elephant Hills og Rainforest Camp her