Paradise Koh Yao Resort & Spa ligger i de smukkeste omgivelser med den frodige skov bagved og foran er den private strand. Paradise Koh Yao er ideelt til familie- eller parferien og der bydes på et væld af aktiviteter rundt om hotellet, blandt dem er beachvolley, dykning, snorkling, cykling og kajak for blot at nævne nogle få. Leder du efter smukke omgivelser, afslapning og noget familien kan samles om, så anbefaler vi Paradise Koh Yao.

  • Poolen på Paradise er altid et hit
  • Strand ved paradise på Koh Yao Noi
  • Bugten hvor Paradise Koh Yao ligger
  • Pool på Paradise Koh Yao på den lille ø, Koh Yao Noi
  • Alle værelserne har en terrasse eller altan. Her er det altanen på et Superior Studio værelse
  • Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao Resort

Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao

På den allernordligste del af Koh Yao Noi ligger Paradise Koh Yao. Der er 20 minutter til nærmeste andet hotel, så her er du i fred og ro og kan nyde de smukke omgivelser. Resortet ligger i en bugt godt skærmet af for vind og vejr, så her kan du sagtens bo i lavsæsonen uden at skulle bekymre dig om strøm og bølger. Standen er helt privat og god til børn, da der ikke bliver så hurtigt dybt. Her er superiorværelser, hvor 2 voksne og 2 børn godt kan være på ét værelse, men du kan også få et ekstra værelse til børnene til meget fornuftig pris. Vil du have mere luksus er der jacuzzi-villaer og pool-villaer med din egen private lille pool. Og helt på toppen ligger den overdådige Hill Top villa.

Der er mange ting du kan foretage dig på Paradise Koh Yao. Når du har slappet af længe nok og læst alle bøgerne er der er havkajak, beachvolley, mountainbike, madlavningskurser, batik, snorkling og dykning. Der er også et godt udvalg af ture og udflugter til omkringliggende småøer, hvor der kan bades og snorkles ved små rev og øde strande. Der er også ture rundt på Koh Yao, og et besøg i de meget små landsbyer, der findes her.


Yogastudie helt nede i vandkanten

Paradise er endvidere kendt for yoga og har gode instruktører og et lokale, som ligger tæt på vandet. Bed om mere information om yoga, hvis du er interesseret i det.

Der er knap 30 minutter til nærmeste “by” og andre restauranter, så de fleste måltider skal indtages på hotellet. Der er 2 restauranter på hotellet med et godt udvalg af lokale thai-retter og internationale retter. Så uanset om du er til europæiske retter eller det fantastiske Thai køkken, findes det her.


Aftenstemning på Paradise Koh Yao

I Seafood Terrace er der altid friske fisk, som du selv kan vælge og få tilberedt på trækulsgrillen. Det er sådan fisk skal spises i Thailand!

Om dagen kan du også spise lette retter i The Beach Club på stranden. Morgenmaden er inkluderet i priserne og er en skøn, stor og velassorteret buffet.

Paradise Koh Yao er en perle af et hotel, hvis du vil have skønne omgivelser, god strand, gode værelser, god mad og først og fremmest fred og ro. Du kan vælge at kombinere ferien med et andet sted i Sydthailand, så du får forskellige oplevelser.