Kun 3 timers kørsel fra hovedstaden Hanoi finder du en grøn oase, hvor du kan læne dig tilbage og nyde livet på landet, langt fra storbyens stress og jag.

  • Mai Chau Ecolodge finder du i skønne kuperede omgivelser
  • Fra hotellets pool kan du også nyde omgivelserne rundt om lodgen
  • Superior værelserne på Mai Chau Ecolodge er gennemførte, men byder ikke på udsigt over rismarkerne
  • Deluxe værelserne har store vinduer og en terrasse med udsigt over rismarkerne
  • Hotellets restaurant ligger på toppen af bakken med poolen lige foran
  • Alle dele af hotellet passer perfekt ind i de rustikke omgivelser hvor træ er det vigtigste materiale
  • Nyd måltiderne i restauranten med udsigt over de kuperede omgivelser

Et af de bedste lodges i Mai Chau er Mai Chau Ecolodge. Lodgen er med sin placering midt i Mai Chau dalen og udsigt over de uendelige rismarker en fredfyldt oase midt i ingenting. Mai Chau Ecolodge har 19 skønne bungalows hvor de 43 værelser er fordelt. Alle værelser har wifi, privat badeværelse samt en terrasse eller balkon. Fra Deluxe værelserne og opefter vender balkonen ud mod rismarkerne så du kan følge livet i markerne lige fra de tidlige morgentimer til solnedgangen først på aftenen.

Mai Chau er perfekt til små vandreture gennem det kuperede terræn hvor du kan nyde udsigten til de små bjerge der omkranser dalen. Du kan også tage en af lodgens gratis cykler og tage en tur ned til de 2 omkringliggende landsbyer, hvor du kan møde de forskellige bjergstammer i øjenhøjde. I byerne vil de lokale sikkert prøve at sælge dig lokalt håndværk, men husk at du sagtens kan sige nej til deres tilbud uden at det skaber sure miner. Nogle gange kan det også være at indbyggerne finder det mest interessant at spørge om ikke de må tage et billede sammen med dig. Det er også i byerne at bønderne kommer for at handle deres varer, og det skaber masser af liv omkring markedet i de ellers søvnige byer.

Mai Chau Ecolodge har både restaurant, bar og en pool der er placeret øverst på den bakke hvor lodgen ligger. I poolen kan du derfor slappe af efter en aktiv dag og stadig nyde udsigten mod den spektakulære horisont som de høje klipper danner rundt om Mai Chau dalen.

Kort
Få overblik over Mai Chau her