Legend Ninh Binh Hotel er beliggende i udkanten i Ninh Binh – ca. 2 kilometer fra byens centrum og tæt ved områdets seværdigheder, som kun ligger en kort køretur fra hotellet.

  • Legend Ninh Binh Hotel
  • Værelse på Legend Ninh Binh Hotel
  • Værelse på Legend Ninh Binh Hotel
  • Værelse på Legend Ninh Binh Hotel

Perfekt hotel til dit besøg i Ninh Binh, hvor du normalt kan få det hele med på en eller to nætter. Hotellet er 4-stjernet og tilbyder fine lyse værelser, 2 restauranter, pool og wifi på hele hotellet. Der er også et fitnesscenter samt udendørs tennisbaner, hvis du er til den type aktiviteter på ferien.

Hotellet har desuden en spa som især er kærkommen efter en tur til Trang An grotterne, hvor du har siddet  stille i de små robåde. I hotellets spa er der i hvert fald god mulighed for at få løsnet op i musklerne, hvis du skulle have brug for dette.

Værelserne på hotellet er ikke voldsomt store, men de er lyse, rene og pæne. Der er faciliteter til at lave te og kaffe samt en minibar.
På badeværelserne er der både badekar og separat bruser.

Ninh Binh Legend’s store restaurant tilbyder både lokale favoritretter samt europæiske og asiatiske retter. Om morgenen venter en stor morgenmadsbuffet, så du kan samle energi til dagen i Ninh Binhs natur.

Kort
Få overblik over Ninh Binh her