Kooh Kood Paradise Beach er et nyt hotel på den vestlige side af Koh Kood som hovedsageligt består af bungalows. Hotellet ligger lige ned til en god strand med turkisblåt vand og hvis ikke det trækker i dig, ja så har hotellet også en af øens største pools.

Koh Kood Paradise Beach
Bestil tidligere og få flere hoteller at vælge imellem og ofte bedre priser
Poolen på Koh Kood Paradise Beach
Alle bungalows er løftet over jorden da oversvømmelser rammer i regntiden
Deluxe bungalow på Koh Kood Paradise Beach
Deluxe bungalow på Koh Kood Paradise Beach
Ved Ao Tapao Beach på Koh Kood ser vandets farve næsten kunstig ud
Hotellet ligger helt ned til stranden og der er ikke langt fra pool til strand
Koh Kood Paradise Beach

Her på det der af mange betegnes som den perfekte thailandske ø finder du Koh Kood Paradise Beach Resort. Hotellet ligger fredeligt ca. midt på øen og derfor i rimelig afstand til både Ao Salat, der er den nordligste by på øen og Ao Yai der er den sydligste. Hotellet er nybygget og ligger pt. ganske for sig selv med lidt lokale bygninger omkring og en stor mole som dog ikke bruges af større både længere.

Stranden foran hotellet er ikke den bredeste, men den består af det hvideste sand og vandet er helt utroligt. Strandene, vandet, det kuperede terræn og de små fiskerlandsbyer er alt sammen med til at give øen dens betegnelse som en af de mest perfekte øer i Thailand. Øen har i alt ca. 2.000 indbyggere og en infrastruktur der består af en asfalteret hovedvej fra nord til syd samt nogle små afstikkere til blandt andet nogle vandfald der bestemt er et besøg værd. Der er nogle få taxier på øen som deles mellem turister og indbyggere, men skal du rundt til andre steder end langs hovedvejen er en scooter den bedste idé. Scootere kan lejes på hotellet for omkring 350 baht for 24 timer. Hotellet har også en lille el-drevet tuk tuk som du kan blive kørt i til steder omkring hotellet.

Hotellet har mange faciliteter som ikke findes på andre hoteller i samme kategori på øen. Bl.a. Finder du en rigtig stor pool som samtidig er en kontrast til det turkisblå vand foran hotellet, da man har valgt at bruge røde fliser til poolen. Den røde pool føjer en rød tråd der går igen på hele hotellet og skaber en gennemført oplevelse. En anden ting som bestemt heller ikke er en hverdagsting på Koh Kood er hotellets fitnesslokale som indeholder nye maskiner og vægte i det omfang der er brug for.

Værelserne på hotellet består hovedsageligt af bungalows tæt på stranden som har plads til maks 3 personer. Værelserne er fuldt udstyrede med kaffe samt te faciliteter, tv og stort badeværelse. Rejser i mange sammen er der mulighed for en Bungalow med plads til 8 personer. Denne skal dog bookes i ekstra god tid da hotellet kun råder over en enkelt af denne type.

Hotellets restaurant serverer en god morgenmad der består af buffet når der mange gæster på hotellet og almindelig a la carte når der ikke er så mange gæster. Om aftenen serveres der et bredt udvalg af lokale og internationale retter så der er noget for enhver smag.