Imperial River House er et udmærket 4 stjernet hotel der ligger helt ned til Kok floden. Hotellet er omkranset af en flot grøn have og som er med til at give en dejlig afslappet stemning.

4 kilometer fra Chiang Rai centrum finder du dette dejlige hotel med kun 36 værelser. Imperial er et dejligt sted at kunne trække sig lidt tilbage og nyde at du er på ferie.

Værelserne på Imperial River House har alle udsigt til Kok floden og hotellets have, som indbyder til afslapning, gåtur eller en afkølende drink i en af træernes skygge. Hvis du er til massage og selvforkælelse, er der en rigtig god spa på hotellet, som tilbyder flere forskellige former for massage, hvilket nogle gange kan være skønt efter en dag på opdagelse i Nordthailands smukke natur.

Centrum af Chiang Rai synes vi også du skal besøge, så tag enten en taxa eller benyt hotellets gratis shuttlebus, der flere gang om dagen kører de ca. 5 minutter det tager at komme dertil.

Du skal vælge Imperial River House, hvis du er glad for at bo i grønne omgivelser og samtidig nyder at der er flodudsigt fra dit væreæse.