I Asiens mindste hovedstad er der ikke langt fra centrum til afslappende oaser. Du finder det mindre og meget hyggelige Green Park Boutique hotel ca. 10 minutters gang fra byens meget kompakte, men hyggelige centrum.

Nyd en drink i hotellets grønne have
Deluxe værelse
Deluxe værelse
Deluxe Suite
Hotellets fitnessrum
Restauranten på hotellet
Hotellet tilbyder en række af spa og massage behandlinger
Pool området på hotellet

Green Park Boutique hotel er en lille grøn perle der ligger i gåafstand til Vientianes centrum og de 2 hovedgader hvor det meste af byens liv med restauranter og cafeer er centreret.

Hotellets værelser er store og byder både på et sofa område, badeværelse med bruser samt badekar og selvfølgelig en altan eller terrasse afhængig af værelsets placering. Værelserne har alle udsigt til de grønne omgivelser og poolområdet i hotellets midte.

Der findes også en spa afdeling på hotellet som tilbyder en lang række af forfriskende behandlinger. Det er det ideelle sted at slappe af og lade op inden din rejse fortsætter mod nye oplevelser.

Når du skal til og fra byens centrum tager det ca. 10-15 minutter at gå den ca. 1 kilometer lange tur. Har du brug for transport tilbyder hotellet gratis transport i bil mellem hotellet og  byens centrum. I løbet af dagen foregår livet i centrum, mens det rykker et par hundrede meter længere mod vest om aftenen. Her finder du nemlig Mekong floden og det er en fantastisk oplevelse at se solnedgangen fra en restaurant langs floden.

Hotellet er for dig der ikke behøver at bo lige i centrum af byen, men som leder efter en lille afslappet oase uden at komme for langt væk fra byens liv.