Få den ultimative natur oplevelse på Elephant Hills i Khao Sok National Park. Kom helt tæt på elefanter, på regnskovens utrolige dyreliv og oplev nationalparkens mange ansigter på en utrolig sejltur i kano ned af sok floden.

Midt i regnskoven, med udsigt til smukke bjerge kan du tage en svømmetur
Luksustelte på Elephant Hills
Når du bor på Elephant Hills foregår overnatningen i luksuriøse safaritelte
Luksusteltene har også wc og bad
Eventyr og badeferie
Elefanten nyder det fuldt ud, når du vasker den
Elefanter i de smukke omgivelser i Khao Sok
Eventyr og badeferie
Fodring af elefanterne på Elephant Hills i Khao Sok
Dusky langur nærmer sig grænsen som værende truet, men den trives i Khao Sok
På Elephant Hills møder du de glade elefanter i deres naturlige omgivelser
Glade elefanter på Elephant Hills i Khao Sok

Når du overnatter i et luksustelt i nationalparken, har du alle fordelene fra et hotelværelse men samtidig får du de fantastiske lyde fra skoven med.

Hvert telt er skræddersyet og er udstyret med to enkeltsenge eller en dobbeltseng, loftvifte, elkedel og et luksuriøst badeværelse med toilet og brusebad, der er selvfølgelig også både varmt og koldt vand. Alle teltene er placeret på en fastmuret bund og møblerne er håndlavet af Elephant Hills egne dygtige håndværkere og giver al den komfort, du normalt vil finde i et hotelværelse. Det hele er sammensat på en måde, så du har god beskyttelse mod myg og andre ubudne gæster, men samtidig får en rigtig ’Camp experience’.

Elephant Hills Camp ligger tæt på områdets hovedvej, så du er ikke helt afskåret fra omverdenen når du bor her, men vejen kan slet ikke høres fra campen. Der er ca. 1½ time fra Khao Lak og ca 2½ time fra Phuket og Krabi. Transport til og fra campen er inkluderet, når du bestiller en pakke med overnatning.

Når du bor på Elephant Hills er alle måltider samt vand inkluderet i prisen. Maden er en god blanding af Thai og Europæisk og selvom det er buffet har den en utrolig høj kvalitet og alle retterne er forskellige fra dag til dag.

I menuen kan du se hvilke rejser der inkluderer ophold på Elephant Hills, men ønsker du at se hvilke ture der kan vælges imellem, så kan du klikke på linket herunder. Der finder du detaljerede beskrivelser af fire forskellige og unikke ture. Nogle er gode til børnefamilier, nogle er gode hvis du har kort tid og så er der dem til dig, der vil have det hele med.

Læs mere om ture til Elephant Hills og Rainforest Camp her