Chatrium Riverside er et af vores favorithoteller i Bangkok. Det ligger ved Chao Phraya floden, og du kan vælge at få værelser med udsigt over floden – endda fra altanen. Det er noget helt særligt at sidde her og se livet sejle forbi under dig.

 • Poolen på Chatrium Riverside ligger med udsigt over floden og byen
 • De højest beliggende værelser på hotellet har forrygende udsigt over enten byen eller floden.
 • Grand Room City View værelse er den mindste værelsestype. Her er værelset vist med 2 enkeltsenge
 • Grand Room Skyline View værelserne ligger på de øverste etager og har den bedste udsigt over enten byen eller floden
 • I næste kategori er "Grand Suite one bedroom" som har separat stue og soveværelse og 20 kvm. ekstra plads
 • På de øverste etager ligger Grand Suite One Bedroom Skyline værelserne. Her er storslået udsigt over byen eller floden
 • Stue området i en Grand Suite One Bedroom Skyline med udsigt til floden
 • Soveværelset i en Grand Suite One Bedroom Skyline med udsigt til floden
 • Hotellets restaurant har blandt andet en af de største morgenmadsbuffeter vi har set i Thailand
 • Morgenmaden eller middagen kan nydes udendørs med udsigt til floden og de omkransende skyskrabere
 • Hotellet har en gratis shuttlebåd der sejler mellem hotellet og den kombinerede Skytrain station og færgeterminal "Saphan Taksin" hver halve time

Chatrium Riverside, som er fra 2009 er et moderne 4+ stjernet hotel, som er beliggende i en bygning, der oprindelig blev bygget til at huse en række luksuslejligheder. Disse blev dog aldrig solgt, og så blev bygningen lavet om til hotel. Alle værelserne er derfor udstyret med et mindre køkken, et stort badeværelse og en stor altan, som er noget usædvanligt for hoteller i Bangkok. Foruden de mindste værelser er der også værelser med stue og 1 eller 2 soveværelser. Det gør hotellet perfekt både til parferien og familieferien, da der altid er et passende værelse.

Rundt om hotellet får du følelsen af at være meget langt fra storbyen kaos

Værelserne er indrettede med gode materialer og det meste emmer af høj kvalitet og god stil. Her er fjernsyn og DVD i alle rum og nogle af suiterne har endda flere badeværelser. Hotellet har 6 restauranter, som spænder over alt fra en godt mikset buffet til finere europæisk og kinesisk inspirerede restauranter. Hotellet har også en spa, et fint udstyret fitnesscenter og ikke at forglemme et stort poolområde med Bangkoks længste swimmingpool, hvor du kan slappe af i en liggestol og nyde en drink fra poolbaren.

Hotellets buffet-restaurant hvor blandt andet morgenmaden bliver serveret. Hotellet har flere restauranter

Når du bor ved floden, er der lidt afstand til de store shoppingcentre, men hotellet har gratis transport med deres egen båd til den nærmeste BTS togstation og færgeterminal. Herfra er der kun 10 minutter til Siam Square med Skytrain og endnu kortere til indkøb på Silom Road. Du kan også sejle videre op ad floden med en af de mange både til blandt andet China Town, Wat Arun og Grand Palace. Om aftenen kan du gå ned til Asiatique, et anderledes marked, der kombinerer Asien og Europa på en hyggelig facon. Markedet er fyldt med små butikker, restauranter og så er der et stort pariserhjul. Du finder Asiatique ca. 15 minutters gang fra Chatrium Riverside.

Kort