Det meget eksotiske navn, Blue Lime dækker faktisk over en lille oase. Hotellet er en ombygget beboelsesejendom med masser af charme, stor pool og venligt personale. Det bedste er at du er placeret lige i centrum med kunst akademiet beliggende lige på den anden side af gaden og kun et stenkast fra floden og Royal Palace.

Blue Lime er som en lille afslappet oase efter en dag i byens travlhed
Poolen på Blue Lime Resort er stor i forhold til andre byhoteller
Superior værelserne på Blue Lime kan have op til 3 personer
Hotellet har også enkelte værelser med egen lille pool
Restauranten ligger lige ved poolen og om aftenen er atmosfæren hyggelig
Restaurantens bar tilbyder et udvalg af drinks til rimelige priser
Poolen på Blue Lime hotel i Phnom Penh

Midt i den til tider hektiske hovedstad findes der små hyggelige byhoteller. De skyder op rundt omkring i byen og findes ofte i tidligere beboelsesejendomme der er blevet sat i stand. Blue Lime Hotel er et af de bedre byhoteller og der er både pool samt en lille restaurant/bar ved siden af. I restauranten serveres både morgenmad samt aftensmad med udsigt til poolen og den omkransende bevoksning. Restauranten er unik på den måde at det ikke er muligt at sidde indenfor og derfor bliver den bestilte mad leveret til dit værelse i tilfælde af regnvejr.

Værelserne på hotellet findes i mange forskellige størrelser og udformninger da det jo tidligere har været en beboelsesejendom. Alle værelserne har dog et stort badeværelse, adgang til altan samt te og kaffe faciliteter som er til fri afbenyttelse. Der er også en sikkerhedsboks med plads til de værdier du ikke har brug for at tage med ud på opdagelse i Phnom Penh. På Superior værelserne, der er den laveste værelseskategori kan der bo op til 3 personer.

Mens hotellet er utroligt charmerende og tæt på både flod, nationalmuseum og Royal Palace, har det også nogle begrænsninger. Der er ingen elevator på hotellet hvilke ikke er ideelt hvis du er gangbesværet da trapperne er stejle. Hotellet tilbyder dog at bære din bagage fra receptionen til værelset og den anden vej. Desuden er hotellet et voksen hotel, hvilket i den grad bidrager til den hyggelige atmosfære. Den nedre aldersgrænse for at bo på hotellet er 16 år på ankomsttidspunktet.