Ben Tre Riverside Resort er et 4-stjernet hotel beliggende 15 minutters gang fra Ben Tre’s centrum.

  • Ben Tre Riverside Resort om aftenen
  • Superior City View twinværelse på Ben Tre Riverside Resort
  • Superior City view dobbeltværelse på Ben Tre Riverside Resort
  • Ben Tre Riverfront Resort
  • En cykeltur i landområderne omkring Ben Tre er en fantastisk måde at følge livet på
  • Lokal lastbil i Ben Tre regionen i Mekong-deltaet
  • De små kanaler i Ben Tre har givet området navnet "det grønne Venedig"

Ben Tre var indtil fornylig ikke noget besøgt sted, men en række broer har forbundet området med de nærliggende regioner, og det har gjort byen til et stop på mange ture rundt i Mekong-deltaet. Området omkring floden er perfekt til cykelture, og foretrækker du at gå på opdagelse til fods er en tur gennem byen og de slidte gamle kolonibygninger også værd at bruge tid på. Byen har også et natmarked, hvor du blandt andet kan finde det lokale slik lavet på kokos. Hotellet har en shuttlebus der kører mellem hotellet og natmarkedet i Ben Tre.

Hotellet er som skrevet 4-stjernet og der er alle de faciliteter der forventes – også selvom værelserne ikke er udprægede spændende så er de rene og pæne. Hotellet har en pool beliggende ned til floden samt gratis wifi på værelserne. Hotellets restaurant byder på en udvalg af lokale vietnamesiske retter samt en række internationale valgmuligheder.

Har du en hel dag til rådighed i Ben Tre, er der rig mulighed for at tage på en tur gennem områdets kanaler med en mindre båd. Området er nemlig lokalt kendt som værende det grønne Venedig. Helt at sammenlige området med Venedig er måske lige voldsomt nok, men områdets kanaler kan bestemt være en tur værd for at se, hvordan livet leves i området og for at slippe for de mange turistbusser på vejene omkring Ben Tre.

Kort over Mekong-deltaet