1. klasses hotel på Bophut stranden på Koh Samui, Kun 5 minutters gang fra den hyggelige “Fishermans Village” hvor du både finder et udvalg af gode restauranter og butikker gemt i de gamle hyggelige bygninger.

Bandara Resorts pool, lige ved stranden, på Koh Samui
Der er ikke langt fra poolen til det indbydende turkise hav foran hotellet
Tropisk strandstemning ved Bandara Resort på Bophut stranden på Koh Samui
Maden i restauranten kan nydes med udsigt til turkisblåt vand
Tag plads i de behagelige lounge stole og ny udsigten
Deluxe værelserne på Bandara Resort på Koh Samui
Deluxe twin værelse på Bandara Resort har 2 queensize senge
Plunge pool villa på Bandara Resort er til jer der vil slappe af i private rammer
Famileværelse på Bandara Resort
Familieværelse på Bandara Resort
Poolen ved stranden har mageløs udsigt over bugten på alle tider af dagen
Hotellet har også en pool der ligger lidt mere tilbagetrukket fra stranden
Luftfoto af bandara Resort taget mod stranden

Bandara Resort ligger på Bophut-stranden på den nordlige del af Koh Samui. Her er der mere fredeligt end på Chaweng, men du skal ikke være bange for, der bliver for stille her. Tæt på hotellet ligger den hyggelige Fishermans Village, hvor der er restauranter og butikker i de gamle bygninger. Der findes nogle fantastiske restauranter i Fishermans Village. Nogen af dem er dyre i forhold til de lokale og enkle thai-restauranter, men der er en rigtig god stemning i Fishermans Village og du kan sidde med udsigt til vandet eller direkte på stranden.

Selve Bophut-stranden er ikke så bred som Chaweng og har mere groft sand, men det er stadig en meget fin strand. Der ligger en del andre hoteller på stranden, og der er mulighed for alverdens vandsportsaktiviteter. Der er også de obligatoriske strandsælgere, som kommer forbi med tøj, solbriller og alt muligt andet.

Hotellet selv er 1. klasses og er altså i den bedre ende af hotellerne på Koh Samui. Vi synes det er et skønt hotel, som er specielt godt til familier og par, som vil bo godt i en del af Koh Samui, hvor man selv bestemmer når man vil have gang i gaden. Der er 3 swimmingpools, spa, flere restauranter og værelserne har aircondition, køleskab, TV og meget mere. Der er superior og deluxe værelser, men vi anbefaler ikke superior værelserne, da de ligger ud til vejen, hvorimod deluxe værelserne ligger langs poolen – enten i stueetagen eller på 1. sal. Der er også villaer med egen lille pool, hvis du foretrækker det. Du kan sagtens bo her i 2 uger, hvis du vil det, men ellers anbefaler vi at kombinere med Koh Phangan eller Koh Tao, som er andre øer tæt på Koh Samui.