LIVE Travel åbnede mandag den 16. august 2010 i Skolegade i Valby.
De første 6 år var adressen Skolegade 19A, hvorefter vi flyttede 100 meter til hjørnet af Skolegade og Rughavevej.

Adressen er nu Skolegade 13.

Tidligere har der bl.a. ligget en købmand og en kaffebar i Skolegade 13.

Initiativtager til LIVE Travel er Kasper Mydtskov, som åbnede LIVE Travel sammen med 3 tidligere kolleger fra rejsebranchen. Vi ville lave et rejsebureau, som var fokuseret på individuelle rejser til steder, vi selv havde rejst og tog udgangspunkt i Thailand, Bali og USA. Det skulle være et “gammeldags” rejsebureau, hvor den personlige kontakt med kunderne havde højst prioritet og hvor der blev lagt vægt på at få sammensat den helt rigtige rejse. Placeringen i Valby blev valgt, fordi der ikke er andre rejsebureauer af den slags.

Vi har haft lidt ændringer i ejerkredsen siden vi åbnede, så i dag er det Kasper Mydtskov og Lars Vinterberg, som er indehavere af LIVE Travel. Du kan læse mere om os under “Personerne bag”. Vi har arbejdet sammen tidligere og deler filosofien om den individuelle og personlige rejse og så kan vi bare godt lide at sælge rejser til steder, vi selv har været og godt kan lide.

I butikken i Valby finder du også Martin Felby, som har været elev i LIVE Travel og blev ansat efter sin elevtid i 2016.

I februar 2018 blev Louise Østergaard en del af Live Travel Louise bor i Varde og arbejder herfra.

I maj 2019 er vi begyndt at arrangere rejser til Grønland. Det er Ayoe Leth Christensen, som er ekspert i Grønland, der producerer og sælger rejserne. S

De første år fokuserede LIVE Travel på rejser til Thailand, og i 2017 er der kommet rejser til Laos og Cambodja også. I januar 2019 er rejser til Sri Lanka kommet til. Sidste skud på stammen er rejser til Grønland, efter Ayoe er kommet til.