Er der mere end 9 personer der rejser sammen, regner vi det for at være en grupperejse. Det betyder at man kan opnå fordele f.eks. ved reservation af flybilletter. LIVE Travel har erfaring med grupperejser gennem mange år, så vi kan også hjælpe dig med din grupperejse.

Uanset om det er 3 familier, fodboldklubben, morfars 60 års fødselsdag eller bare 12 piger der vil på eventyr i Uzbekistan, kan vi sammensætte rejsen til dig. Vi har kontakter i mange lande og kan skaffe lige netop den lokale assistance, du har brug for. Vi er specielt gode til grupper med hotel og andet landarrangement i de lande, som er vores speciale Thailand, resten af Asien og Australien/New Zealand, men der er mange andre lande, hvor vi er gode til grupper.

Vi er specialister i at arrangere grupperejser til Bruxelles, hvor vi kan arrangere møder i institutioner der. Det kan være I skal på besøg i Europa-parlamentet, Europa Kommissionen eller til et foredrag med de danske politikere, der er udstationeret der. Eller måske høre fra en lobbyist