Når du skal flyve, bestræber vi os på at sende dig afsted med de bedste og sikreste flyselskaber, så din rejse begynder og ender på den bedst mulige måde. Her har vi samlet information og fakta fra vores mest brugte flyselskaber. Du kan læse mere om dem, ved at klikke i link-boksen “flyselskaberne” eller på linket under den korte introduktion af flyselskaberne.

Boeing 777-300 er blandt Qatar Airways største fly
Qatar Airways bruger blandt andet Airbus A350-900 på ruter til København. Der flyves også med Boeing 777-300 ER og 787-8 Dreamliner
Økonomiklasse på Qatar Airways Airbus A350-900 som bruges til København et par gange om ugen
Økonomiklasse på Qatar Airways Boeing 787-8 fly, der flyver mellem København og Doha i sommerhalvåret
Thai Airways flyver med Boeing 777-300 ER mellem København og Bangkok/Phuket
Bangkok AIrways kalder sig “boutique airline”. Det betyder, at du bl.a. får bedre benplads
Norwegian Boeing 787-8 Dreamliner, som sammen med den større 787-9 bruges på ruter fra København til Bangkok og Krabi i Thailand

Vil du flyve direkte, eller kan du godt lide at kunne strække benene på halvvejen? Drømmer du om at flyve med en Airbus A380, verdens største passagerfly, eller kan du nøjes med mindre? Betyder prisen, forbindelserne eller komforten mest for dig, når du flyver langt? Har du brug for specialmad, eller vil du måske være sikker på at få dit foretrukne sæde? Der er mange ting at tage stilling til, når du skal ud at flyve. Her på siden og under de forskellige selskaber vil vi forklare dig mere om hvert enkelt selskab og gøre dit valg lidt lettere. Klik på logoerne for at læse mere om hvert flyselskab.

Thai Airways

Thai Airways flyver med Boeing 777-300 ER mellem København og Bangkok/Phuket

Thailands statslige flyselskab og det eneste med daglige direkte forbindelser mellem København og Thailand. På Thai Airways er mad, drikkevarer, sædereservation samt 30kilo bagage inkluderet i prisen på økonomiklasse. Flyvetiden fra København til Bangkok er 10 timer og 30 min. mens returflyvningen er 11 timer og 45 min. Fra Bangkok flyver Thai Airways videre til en række populære indenrigsdestinationer, som alle kan nås indenfor halvanden times flyvning fra Thailands hovedstad. Mere specielle destinationer som f.eks.Hat Yai, Udon Thani og Khon Kaen kan nås med Thai Airways’ søsterselskab Thai Smile Airways. Dem kan du også læse mere om længere nede.

Læs mere om Thai Airways ved at klikke her


Qatar Airways

Boeing 777-300 ER i Hamad lufthavnen i Qatars hovedstad Doha

Qatar Airways er hjemmehørende i det lille mellemøstlige land, Qatar. Som et af de eneste luftfartsselskaber i Københavns lufthavn har de dobbelt daglige afgange til en destination udenfor Europa, nemlig Doha. De to afgange fra København betyder, at forbindelserne videre til eksempelvis Thailand og Cambodja er rigtig gode. Lige nu flyver Qatar Airways direkte fra Doha til Bangkok, Chiang Mai, Phuket og Krabi i Thailand, mens Cambodjas hovedstad Phnom Penh også har direkte forbindelse fra Doha. Når du flyver med Qatar Airways er mad, drikkevarer, sædereservation samt 30 kilo bagage inkluderet i prisen. Flyvetiden er ca. 6 timer fra København til Doha, mens flyvningerne fra Doha til Thailand også tager ca. 6 timer. Din rejse bliver derfor brudt op på halvvejen, hvilket især er praktisk, hvis du har problemer med at sove på flyet. Qatar Airways er blandt verdens kun 9 femstjernede luftfartsselskaber.

Læs mere om Qatar Airways ved at klikke her


Norwegian

Norwegian er kåret til verdens bedste langdistance lavprisselskab

Det norske lavprisselskab har efterhånden ekspanderet vidt og bredt. De er nu også kommet godt med på Thailand hvor der nu er to destinationer på rutekortet. I vintersæsonen flyver Norwegian til både Bangkok og Krabi direkte fra København. Begge destinationer bliver betjent 2 gange ugentligt i hver retning. Når du bestiller en rejse med Norwegian gennem os er mad, drikkevarer, 2x 20kg. bagage og sædereservation alt sammen inkluderet i prisen. Flyvningerne til Bangkok tager lidt over 10 timer, mens du kommer til Krabi på lige under 11 timer. På hjemrejsen er flyvningerne lidt længere og det skyldes jordens rotation.

Læs mere om Norwegian ved at klikke her


Bangkok Airways

Bangkok AIrways kalder sig “boutique airline”. Det betyder, at du bl.a. får bedre benplads

Fordi du flyver indenrigs i Thailand eller regionale ruter i Asien behøver du ikke gå på kompromis med komforten. Dette er Bangkok Airways det bedste eksempel på. Hyppige afgange fra Bangkok til destinationer som Luang Prabang i Laos, Siem Reap i Cambodja og Chiang Mai, Sukhothai og Koh Samui i Thailand betyder korte ventetider og mere tid til ferie. Bangkok Airways’ slogan er “Asias boutique airline” og det betyder, at de gør lidt ekstra for deres passagerer. Der er en lille boutique lounge i de fleste af de lufthavne, der flyves til og her er der gratis kaffe, lidt snacks samt gratis Wi-Fi. På deres fly vil du generelt opleve bedre benplads på økonomiklasse, ligesom du ikke skal have penge op af lommen for mad og drikkevarer. Disse er nemlig også inkluderet i prisen.

Læs mere om Bangkok Airways ved at klikke her


Thai Air Asia

Air Asia vandt prisen som bedste lavprisselskab i verden ved Skytrax Awards 2018

Thai Air Asia er en del af Asiens største og bedste lavprisselskab. Air Asia er baseret i Malaysia og består af hele 9 lokale og internationale selskaber, der tilsammen dækker hele Asien og Oceanien. I alt dækkes både Iran i vest og New Zealand i sydøst samt over 100 destinationer derimellem. Thai Air Asia er en regional afdeling der hører hjemme i Bangkoks gamle lufthavn Don Mueang. Når du flyver med Thai Air Asia sørger vi altid for at der er inkluderet 20 kilo in-checket bagage, mens yderligere kan tilkøbes. Mad samt drikkevarer kan købes ombord på flyene.

Læs mere om Thai Air Asia ved at klikke her


Thai Smile Airways

Fly fra Thai Smile Airways

Thai Airways datterselskab blev etableret i 2012 til at udfylde et hul i markedet mellem de almindelige flyselskaber og lavprisselskaberne. Konceptet virker strålende for mad og drikkevarer er inkluderet i prisen, servicen ombord er professionel og venlig. Flyenes interiør og sæder er derimod ikke det mest spændende, der findes, men når de fleste ruter er 2 timer eller derunder, går det uden problemer, at sædet ikke er det mest komfortable. På indenrigsflyvninger i Thailand og på de korte internationale ruter leverer selskabet grundlæggende et godt produkt og det er til en pris, der ikke ødelægger rejsebudgettet. Flyver du med Thai Airways mellem København og Bangkok er der ofte ekstra gode priser at hente, når du skal videre til en destination, der betjenes af Thai Smile. Dette gælder både indenrigs og til fx. Laos og Cambodja.

Læs mere om Thai Smile Airways ved at klikke her


Lao Airlines

Airbus fly efter landingen i Luang Prabang

Det statsejede laotiske flyselskab opstod 2008 i forbindelse med en større oprydning i det tidligere flyselskab Lao Aviation. I dag flyver selskabet på en række ruter i Sydøstasien hvoraf de fleste har deres udgangspunkt i enten Luang Prabang eller i landets hovedstad Vientiane. Med god benplads, europæiske fly fra ATR og Airbus og generelt god service er der bestemt ingenting at frygte, selvom Laos ikke hører til blandt de mest velhavende lande i Asien. Når du flyver med Lao Airlines er der altid 20kg. bagage inkluderet ligesom snacks og softdrinks også er inkluderet i billetprisen.

Læs mere om Lao Airlines ved at klikke her