En familie er et vidt begreb – specielt på en rejse. Det kan være forældre med små børn, forældre med voksne børn, en mor og hendes teenagedatter, et par helt uden børn eller bedsteforældre med børn og børnebørn eller noget helt andet. Nogle af vores rejser henvender sig til familier med små børn, mens andre henvender til familier med større eller voksne børn. Når vi skal sammensætte en familierejse er det vigtigt, at vi får talt om alles ønsker og behov, så vi kan få dækket så mange behov som muligt. Vi har selv rejst meget med børn, så vi har en god fornemmelse af, hvilke udfordringer du kan stå over for på rejsen.

Nogle familier vil gerne bo samme sted på hele rejsen og så tage på udflugter derfra mens andre gerne vil opleve forskellige steder og flytte en gang eller to. Andre familier vil opleve mange ting i den ene halvdel af ferien mens andre har mere brug for badeferie på en lille ø. Når vi rejser selv, kigger vi også på hotellerne med børnefamiliernes øjne, så vi ved hvilke hoteller, der er specielt velegnet til børn. Det er ikke sjovt at bo på et hotel, hvor du skal tysse på børnene hele ferien.

Vi laver ofte rejser til store familier, hvor en bedsteforælder har fødselsdag eller hvor en anden mærkedag skal fejres. På sådan en rejse kan der mange ekstra mange ting at tage hensyn til, men det har vi stor erfaring med. Det kan du læse mere om her: Den store familie i Thailand

Familierejser har vi til mange destinationer verden over, men vores fokus her er også på Thailand og landene rundt om. Men skal du med familien til USA og køre i bil eller motorhome, kan vi sagtens lave det også.

Du finder rejseforslag her på siden, men har du andre ønsker og forventninger, så skal du kontakte os.