Eventyr og badeferie
Babyelefanten elsker også at få bad
Eventyr og badeferie
Cheow Lake, Khao Sok Nationalpark
Rainforest Camp
Der er flere typer af aber i træerne langs med Cheow Larn søen
Rainforest Camp
Næsehornsfugl, Khao Sok
Rainforest Camp
Teltene er placeret på hver sin ponton. Herfra kan du sejle på opdagelse eller springe i det friske vand
Rainforest Camp
Ørnene har også deres bolig ved søen
Rainforest Camp
Næsehornsfugl, Khao Sok Nationalpark
Cheow Larn søen i Khao Sok nationalpark
Rainforest Camp
Padl på opdagelse på den smukke Cheow Larn sø
Eventyr og badeferie
Gibbonabernes morgenkald er tydeligt at høre igennem teltenes kanvas
Rainforest Camp
Isfugl, Khao Sok National Park

Khao Sok National Park er en del af verdens ældste regnskov, og består af 739 km² stedsegrøn regnskov og hundredvis af kalkstensbjerge som majestætisk skyder op af jorden.

Nationalparken er visse steder så tæt bevokset, at den ikke fuldt ud er undersøgt. De steder man har undersøgt, har man talt ca. 200 blomsterarter pr. hektar. Her findes bl.a. verdens største blomst, Rafllesia, som får en blomsterkrone på ca. en meter. Der er desuden mange former for orkideer, bregner og palmer.

Dyrelivet i Khao Sok national park er også unikt. Variationen af fugle er stor og en af de største fuglearter i nationalparken er Næsehornsfuglen, som med sine 70-80 cm højde og det store horn som sidder på toppen af overnæbbet er et imponerende syn.  Der er desuden mange pattedyr i området – vilde elefanter, tigere, bjørne og flere typer aber, herunder gibbonaber.

De væsentligste årsager til at tage til Khao Sok national park er for at opleve den smukke natur, få specielle elefantoplevelser, sejle i kano på Khao Sok Floden og hvis du vælger at overnatte i Rainforest Camps luksus telte, at blive vækket af gibbonabens morgenkald.

I menuen kan du se hvilke rejser der inkluderer Khao Sok nationalpark, men ønsker du at se hvilke ture der kan vælges imellem så kan du klikke på linket herunder. Der finder du detaljerede beskrivelser af fire forskellige og unikke ture. Nogle er gode til børnefamilier, nogle er gode hvis du har kort tid og så er der dem til dig der vil have det hele med.

Læs mere om ture til Elephant Hills og Rainforest Camp her

Klima
Khao Sok er regnskov og derfor er der altid en høj luftfugtighed og i højsæsonen når temperaturen i gennemsnit 33 grader. Vejret i en regnskov kan hurtigt ændre sig men hvis du rejser fra december til april er solen næsten garanti og regnvejr skal du ikke være bekymret for, selvom der selvfølgelig altid kan komme en byge. I lavsæsonen kan kraftige byger hurtigt opstå og et tyndt regnslag kan være en god idé. Du kan nemlig sagtens tage til Khao Sok i lavsæsonen, oplevelserne er store og temperaturen stadig 30 grader. Klimaet i Khao Sok nationalparken er tropisk.

Klimatabel Khao Sok

Kort