Kok River Chiang Rai
Wat Rong er Chiang Rai’s mest kendte tempel
Det hvide tempel i Chiang Rai
Cykelture i spektakulære omgivelser
Landskaber i Chiang Rai
Farverig bjergstamme Chiang Rai
De smukke landskaber findes overalt
Mae Fah Luang Art and Cultural Park

Chiang Rai ligger knap 3 timer nord for Nordthailands største by Chiang Mai, i grænseområdet imellem Thailand, Myanmar og Laos. Området er kendt som Den Gyldne Trekant.

Det er muligt at komme til byen via en oplevelsesrig sejltur på Kok floden, men de fleste kommer med bil eller bus fra Chiang Mai, eller fra Bangkok med fly.

Når man er i Chiang Rai bør man opleve det unikke tempel Wat Rong Khun, som adskiller sig med sin kridhvide farve, eller den smukke botaniske have Mae Fah Luang.

Området omkring Chiang Rai er Thailands mest bjergrige og nogle mener også smukkeste. Chiang Rai er populær som udgangspunkt for vandreture i bjergområderne Doi Tung Mae Salong samt i Den Gyldne Trekant.

Klima
Klimaet i Chiang Rai minder meget om klimaet i resten af Thailand. Den tørre periode i vores vinter, den varme tid i foråret og regntiden i vores sommer. Du kan rejse til Chiang Rai hele året, men i især i juli, august og september skal du være opmærksom på, at der kan forekomme store regnmængder. I den varmeste periode fra begyndelsen af april til slutningen af maj kan temperaturen nå 40 grader og luftfugtigheden er som regel høj. Klimaet i Chiang Rai er tropisk, som i resten af Thailand.

 

*Klimadata kommer fra “World Weather Information Service” og er baseret på gennemsnitsdata fra perioden 1971 til 2000.
**En regnvejrsdag defineres ved at der falder minimum 0,2 mm. regn.

 

Kort