Uanset om du skal ligge under en palme på en af Thailands smukke hvide strande, flyve i luftballon i Australiens røde outback eller køre i camper på tværs af USA, er det vigtigt at tegne en rejseforsikring.

Når man har ferie, er det tid til oplevelser, tid til at udforske nye kulturer og tid til afslapning. Men hvis uheldet er ude, er det er vigtigt at have den rigtige rejseforsikring med på rejsen. Hvis ikke du er forsikret på rejsen, kan selv et mindre uheld, som f.eks. et brækket ben ende med dyre hospitalsregninger.

LIVE Travel samarbejder med Gouda Rejseforsikring, og sammen tilbyder vi rejseforsikringer, der er tilpasset netop dine behov.
Vi har valgt Gouda Rejseforsikring, da vi ønsker at vores kunder får en forsikring af høj kvalitet, der dækker de forhold, der kan opstå når man rejser individuelt. Det kan f.eks. være behandling ved sygdom i udlandet, 24 timers telefonisk assistance, hjemkaldelse ved akutopståede situationer i Danmark mv.

Hjælpen er altid i nærheden – døgnet rundt

Hvis du bliver syg på rejsen og har brug for hjælp, har Gouda Rejseforsikring erfarne assistancekoordinatorer, sygeplejersker og læger klar til at besvare dit opkald døgnet rundt. Udover den akutte hjælp får du hos Gouda Rejseforsikring også adgang til 24 timers lægevagt, hvor du kan få vejledning om medicin og lægebehandling.

Ferie med oplevelser?

Med forsikring fra Gouda Rejseforsikring er du også dækket, hvis du bevæger dig væk fra palmens skygge – det er f.eks. riverrafting, klatring og dykning.

Rejs trygt med Gouda Rejseforsikring

Med en Årsrejseforsikring er du dækket i et helt år på alle ferierejser af op til en måneds varighed. Rejser du flere gange om året, er Årsrejseforsikringen derfor et rigtig godt valg.

Det koster de mest almindelige forsikringer:

Priser: Gouda årsrejseforsikring
Verden Enkelt person Husstand
Grunddækning 675* 1.675*
Personlige ejendele/bagage tillæg 210* 450*
Skitillæg 200* 500*
Ulykkestillæg 150* 325*
Afbestillingstillæg 395* 995*
Udvidet Europa Enkelt person Husstand
Grunddækning 295* 695*
Personlige ejendele/bagage tillæg 95* 195*
Skitillæg 95* 250*
Ulykkestillæg 95* 195*
Afbestillingstillæg 195* 650*
EU / EØS Enkelt person Husstand
Grunddækning 249* 495*
Personlige ejendele/bagage tillæg 95* 195*
Skitillæg 90* 250*
Ulykkestillæg 95* 195*
Afbestillingstillæg 195* 650*

*fra 1. januar 2013 tillægges 1,1% i statslig skadeforsikringsafgift.

Beregn eller bestil din forsikring