LIVE Travel ApS blev stiftet 12. juli 2010. Rejsebureauet åbnede 16. august 2010 i Skolegade 19A i Valby. I sommeren 2016 skiftede LIVE Travel adresse til Skolegade 13. Du finder os nu på hjørnet af Skolegade og Rughavevej i hjertet af Valby.

Vi er 3 på kontoret og du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om rejser. Du kan selvfølgelig også ringe eller maile.

Kasper Mydtskov – km@livetravel.dk

Jeg er 50 år gammel og bor i Valby ikke langt fra butikken. Jeg er gift med Dorte, som også er i rejsebranchen og har 2 voksne piger. Både mine forældre og mine bedsteforældre havde rejsebureau i Odense, så jeg er nærmest født ind i rejsebranchen. Jeg begyndte med at sælge rejser i 1987 og har siden arbejdet med både ferie- og forretningsrejser i rejsebureauer som Fyns Rejsebureau, Adventure, Rejsecentret, Billetkontoret og Profil Rejser. Jeg åbnede Live Travel i efteråret 2010 sammen med tidligere kollegaer, som også havde drømmen og ønsket om at producere og sælge rejser. Jeg har tabt mit hjerte til Thailand, hvor jeg har rejst til mindst 40 gange – de fleste gange med familien, så jeg ved en masse om, hvordan det er at rejse med børn. Når jeg sælger en rejse til Thailand til nogle, som ikke har været der før, er det vigtigt for mig, at rejsen bliver så god, at de får lyst til at tage tilbage og opleve mere. Du skal derfor være forberedt på, at vi skal bruge lidt tid på at tale om dine ønsker og forventninger, for kun sådan finder vi den rigtige rejse til dig. Jeg har også rejst meget i resten af Asien, så hvis du vil til Sri Lanka, Maldiverne, Laos eller Cambodja, kan jeg også hjælpe dig med det. Til gengæld ved jeg nærmest ingenting om rejser i Europa… Du kan maile til mig på km@livetravel.dk eller du kan ringe på 7231 2030. Du kan også altid ringe på min mobil på 2210 2027.

Lars Vinterberg – lv@livetravel.dk

Jeg er 45 år og har beskæftiget mig med individuelle rejser i 19 år. Jeg startede i rejsebranchen efter 6 måneder på cykel i New Zealand. Det blev til i alt 6000 km på de New Zealandske vej. Jeg har siden da arbejde med Australien, New Zealand, USA, Canada, Europa og Asien. I løbet af de sidste 12 år har jeg været i Thailand 12-15 gange. Jeg elsker thaiernes imødekommende væremåde, maden, naturen og at der rundt om hvert hjørne venter eventyr. I Nordthailand har jeg fået store naturoplevelser på vandreture, hvor jeg har badet i vandfald og overnattet i simple bambushytter hos bjergstammer samt været på smukke cykelture.
Længere sydpå ligger en af de, efter min opfattelse, smukkeste områder i Thailand – Khao Sok National Park. Jeg har besøgt nationalparken to gange. Jeg har sovet i luksustelte og håndfodret elefanter på Elephant Hills og vågnet til gibbonabernes morgenkald i Rainforest Camp.
Thailand har mange smukke øer, som alle har sin charme. To af mine favoritter er naboøerne Koh Mook, hvor du to gange i døgnet kan sejle i kajak ind i Emerald Cave hulen, og Koh Ngai, hvor du og dine børn kan svømme ud og se hvordan det er at være en farverig fisk og have et koralrev som sit hjem.
Du kan skrive til mig på lv@livetravel.dk eller ringe på 7231 2030. Du kan også altid velkommen til at ringe direkte på min mobil på 2750 9595.

Martin Felby – mf@livetravel.dk

Jeg er 26 år og er rejsekonsulent hos LIVE Travel, noget jeg har været i 3 år. Jeg er uddannet indenfor branchen hos LIVE Travel og har derfor allerede fra starten haft både bureauet og destinationerne inde under huden. Det er naturligt for mig at arbejde med rejser og skabe store oplevelser for folk uanset hvilket budget eller social baggrund de har. Jeg føler mig mest levende, når jeg rejser og for mig er rejser en passion, og jeg arbejder hårdt på at give følelsen og passionen videre til de mennesker, jeg laver rejser til.
Jeg har rejst i både Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien. Før jeg begyndte hos LIVE Travel var mit kendskab til Asien ganske begrænset, men med 3 lange rejser og en 4. i støbeskeen til området er kendskabet bestemt på plads, til at give dig den personlige service og kunne fortælle dig om de ting, som de andre ikke ved. Jeg har på mine rejser til Sydøstasien besøgt både Thailand, Laos og Cambodja. Alle rejserne er endt ud i produktion af nogle utroligt spændende og oplevelsesrige rejseforslag fyldt med passion. Jeg kan anbefale at du tager et kig på rejserne til Laos og Cambodja, for der venter eventyr rundt om hvert hjørne. Ikke et adrenalinpumpende eventyr, men et eventyr i nedsat tempo gennem UNESCO-listede byer, ned af livgivende floder og rundt om fortidslevn, der slår benene væk under dig. Efter alle disse oplevelser, der findes overalt i Sydøstasien, er det selvfølgelig nødvendigt at slappe lidt af, og det synes jeg, at du skulle gøre på nogle af de mindre øer. Der er ingen vandrutsjebaner, men derimod smuk natur, turkisblåt vand og en stemning der ikke findes på store resorts.
Jeg glæder mig til at fortælle dig meget mere om rejser til disse smukke, til tider kaotiske, men helt eventyrlige lande. Husk også at jeg med glæde sammensætter din egen personlige rejse, præcis som du ønsker den, og så kan du lade rejseeventyret begynde i sikre hænder.
Du kan ringe til mig og få en god rejsesnak på 2750 9541 eller ved at skrive en mail til mf@livetravel.dk.