Thailand er berømt for de mange øer i den sydlige del. Syd for Krabi og Phuket ligger en perlerække af større eller mindre øer, nogle er allerede turistmål med mange hoteller og mange turister, men andre er små og næsten øde. Der er Koh Kradan, Koh Ngai, Koh Lipe og flere andre.

I vores sommer er der regntid i Thailand, og på dette tidspunkt er de mindste øer ikke så spændende at besøge. Derimod vil vi anbefale, at du rejser til øerne i Siam-bugten, Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao, da regntiden her ikke er så kraftigt i vores sommer som i resten af Thailand. Du kan også rejse til Koh Yao Yai eller Koh Yao Noi, som ligger godt beskyttet mellem Krabi og Phuket, hvor monsunen ikke har stor effekt på vand- og strømforhold.

Østpå er der Koh Chang, Koh Kood og Koh Mak, som ligger tæt på Cambodja. Her er meget regn fra april til november, men perfekt i den tørre tid.

Hvilken ø eller øer du skal vælge er meget op til dit temperament, og til hvor meget liv du ønsker omkring dig. Vi har været på stort set alle øerne, og vil meget gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.